Nieuwe collega Ewoud Zomer stelt zich voor

Na een minor in Nebraska en een master Environmental and Infrastructure Planning aan de Rijksuniversiteit in Groningen werkte Ewoud Zomer als werkstudent aan het project Aanpak Ring Zuid in Groningen. De 24-jarige, kwam bij dit project in contact met collega Gerben Sloothaak, waarna hij uiteindelijk in oktober het team is komen versterken. Inmiddels is Ewoud alweer een paar maanden aan de slag bij MGciviel. ‘De eerste indruk is goed en de winnaarsmentaliteit bevalt mij ook wel’, begint Ewoud zijn verhaal.

Recente berichten

Liefhebber van stad en natuur

‘Eigenlijk ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in steden en de natuur. Op vakantie wandel ik graag in de bergen, of ik ga op skivakantie. Vanuit die passie is ook mijn interesse voor aardrijkskunde gegroeid. Ik begon mijn studie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en koos voor de opleiding Sociale Geografie en Planologie. Als liefhebber van de stad verkoos ik mijn woonplaats Wildervank/Veendam ook al snel voor de studiestad Groningen. Na 4 jaar studeren besloot ik nog een master Environmental and Infrastructure Planning te volgen. Daar voor deed ik nog een minor in Nebraska en reisde ik rond door Noord-Amerika. Tijdens deze reis heb ik veel mooie ervaringen opgedaan en is mijn passie voor de fysieke leefomgeving alleen maar groter geworden.’

Van studeren naar marktgericht werken

‘Vanuit de tijd dat ik werkzaam was bij het project Aanpak Ring Zuid, leerde ik Gerben kennen. Het jonge en dynamische team sprak mij gelijk aan. Daarnaast merk ik dat er bij iedereen een winnaarsmentaliteit heerst. Ik heb jarenlang getennist en gevoetbald. Nu voetbal ik nog bij Lycurgus in de kelderklasse, die spirit past dus wel bij mij! Daarnaast is iedereen zeer behulpzaam en toegankelijk, in de eerste weken was het vooral aftasten en vragen stellen. Immers ik ben overgeschakeld van studeren naar marktgericht werken. Inmiddels heb ik al veel geleerd, mede dankzij de fijne samenwerking met collega’s. De projecten motiveren mij enorm en de werkwijze sluit goed aan bij mijn persoonlijkheid en eigen voorkeuren. Ik word continue geprikkeld om aan de slag te gaan, met als doel een succesvol project en een tevreden klant.

Wil jij ook werken bij Missie3 en kom jij ons team aanvullen?

We hebben momenteel een aantal interessante vacatures open staan. Bekijk wat wij te bieden hebben voor jouw groeimogelijkheden en voor meer informatie de vacatures hieronder:

Openstaande vacatures