Over ons

Dit zijn wij

Missie3 is in 2013 opgericht door Gerben Sloothaak met als doel om infra- en bouwprojecten efficiënter te maken door slim samen te werken in de keten. Dit bereiken we door optimaal gebruik te maken van de kracht van opdrachtgever en aannemerij, waardoor we budgetten efficiënt benutten voor de grote energietransitie en vervangings- en onderhoudsopgave in Nederland. Deze filosofie vormt de basis voor alles wat we doen bij Missie3. Het stelt ons in staat om als klein adviesbureau grote projecten te ondersteunen en adviseren, zoals de Ombouw Ring Zuid Groningen en Schiphol Airport. Bij Missie3 staat de klant altijd centraal en staan wij voor open communicatie, met als doel het realiseren van succesvolle projecten.

Group 4757

Missie3 creëert samen met overheid en aannemers een duurzame leefomgeving, door daadkrachtig en procesmatig sturing te geven aan complexe bouw- en infraprojecten.

Gerben Sloothaak

Een unieke aanpak

Wij doen niet zomaar wat
Group 4757

Daadkrachtig

Wij voegen de daad bij het woord en durven keuzes te maken. We zijn doelgericht en gaan voor resultaat dat ertoe doet. Knopen doorhakken? Laat dat maar aan ons over.

Group 4757

Met lef

Wij zijn lefhebbers. We denken niet in traditionele kaders, maar vooral in kansen en mogelijkheden. We zoeken buiten de gebaande paden naar nog betere oplossingen.

Group 4757

Groei

Wij streven naar groei. Zowel op individueel niveau als op team- en organisatieniveau blijven wij elkaar en onze opdrachtgevers
continu uitdagen.

Bekijk onze projecten

ONZE TIJDLIJN

Start

Start

‘Infra- en bouwprojecten kunnen en moeten efficiënter door slim samen te werken in de keten’. Met die gedachte en motivatie start Gerben Sloothaak Missie3 (voorheen MGciviel) als adviesbureau voor contractering en infra.

App lancering

Projectvoortgang, visuele opnames en inspecties vastleggen? Missie3 lanceert haar eigen Supervisor Applicatie zodat professionals dit op een efficiënte manier kunnen doen.

App Lancering
Iso Certificering

ISO certificering

Missie3 voldoet aan de specifieke internationale normen en krijgt de ISO 9001 Certificering toegekend. Een belangrijke stap in professionalisering waarmee ze haar positie in de markt versterkt.

Uitbreiding

In 2021 tekent Missie3 een samenwerkingsovereenkomst met Rijkswaterstaat en breidt het bedrijf haar werkgebied flink uit. Ze opent een vestiging in Zwolle. Met deze tweede vestiging zorgt het bedrijf voor zichtbaarheid en goede bereikbaarheid in het noorden én midden van het land. Hierdoor kunnen Missie3 en haar nieuwe label Deep Tenders nog beter inspelen op de behoeften van hun opdrachtgevers.

Uitbreiding
Co2 Prestatieladder

CO2 prestatieladder

Missie3 behaalt het CO2 prestatieladder trede 5 certificaat. Daarmee toont ze aan dat het op een zeer hoog niveau presteert op het gebied van duurzaamheid en CO2-reductie.

Rebranding

MGciviel wordt Missie3. De nieuwe naam gaat het bedrijf, haar expertises, kernwaarden en groeisporen nog beter vertegenwoordigen.

Rebranding

Een resultaat dat ertoe doet

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Een resultaat dat ertoe doet

Experts met lef

Samen groeien door te delen

Wij streven naar groei. Iedereen binnen ons team krijgt de ruimte om zich te ontwikkelen tot kennisexpert. Met onze drie groeisporen zorgen we voor een constante groei bij zowel onze experts, het team en als organisatie. Groei je mee?

Wij zoeken collega’s

Wij
zijn in
beweging

Ons team

Ontmoet ons hele team