Jan staat te popelen om bij te dragen aan de groei van MGciviel!

Jan Jasper versterkt ons team als commercieel projectleider. Zijn ambities zijn torenhoog en hij beschikt over de nodige commerciële ervaring. MGciviel wil doorgroeien en Jan staat te popelen om daar een bijdrage aan te leveren. Dat maakt Jan dé perfecte match! Benieuwd naar Jans verhaal, lees dan snel verder!

Recente berichten

Dat een baan met ontwikkelkansen belangrijk is kan Jan bevestigen. ‘Ik werkte met veel plezier bij mijn vorige werkgever, alleen kreeg ik geen ruimte meer om mezelf te ontwikkelen. Dat krijg ik bij MGciviel wel. Daarom maakte ik deze gewaagde stap en die pakte goed uit!’

‘Hard werken vraagt om hard ontspannen’ is ons motto en dat weet Jan ook. Iedere voorjaarsvakantie glijdt de Leeuwarder met zijn ski’s van de Oostenrijkse bergen af en in de zomervakantie duikt hij naar de mooiste koraalriffen. En als dat nog niet actief genoeg is, is geen burpee hem te veel tijdens de CrossFit lessen met zijn vrienden.

“‘Ik ga ons netwerk vergroten en ervoor zorgen dat bestaande klanten bij ons blijven’.”


Dat Jan van actie houdt, is terug te zien in zijn manier van werken. ‘Ik ga ons netwerk vergroten en ervoor zorgen dat bestaande klanten bij ons blijven. Daarnaast breng ik in kaart waar de expertises van iedere collega liggen. Dit match ik met de opdrachten om zo de klant optimaal van dienst te zijn’.

Jan vervolgt zijn verhaal: ‘Bij MGciviel gaan we voor een duurzame relatie met onze klanten. Dit bereiken we met heldere en transparante communicatie richting onze klant en projectteams. Zo nemen we zorgen bij de klant weg en leveren onze projectteams de kwaliteit die men van ons gewend is’.

“‘Door de sociale en gemoedelijke sfeer maakte ik vlot kennis met iedereen’”

Als we vragen naar hoe het tot nu toe bevalt dan zegt Jan: ‘Ik ben gelijk goed ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Door de sociale en gemoedelijke sfeer maakte ik vlot kennis met iedereen. Mijn expertise op het gebied van infra moet ik nog vergroten. Gelukkig staan mijn collega’s klaar om me daarbij te helpen’.

Jan eindigt zijn verhaal met een boodschap aan onze (potentiële) klanten. ‘Wij hebben de specialisten in huis die van uw project een succes maken. Bent u geïnteresseerd in één van onze diensten? Ik kom graag vrijblijvend met u in contact via: 06-48717532 of jan.jasper@mgciviel.nl.