Een dag uit het leven van een omgevingsmanager

Je hebt vandaag besloten om op kantoor te werken. Gister werkte je thuis en eergister bij de opdrachtgever de Boer en de Groot. Vandaag wordt het tijd om je collega’s bij MGciviel weer in levenden lijve te ontmoeten. De collegialiteit merk je meteen, je stapt het kantoor binnen en Auke Grijpma haalt een bak koffie voor je, zo is Auke.
Terwijl jij je mailbox checkt en je To-Do list bijwerkt, praten je collega’s je bij over de vorderingen in het EMVI-plan voor SCB Ramspol. Een tof project waar jij beoordeeld of het omgevingsmanagement goed geborgd is.

Recente berichten

Een Dag Uit Het Leven Van Een Omgevingsmanager

Na het bijwerken van je To-Do list volgt een overleg met Friesland Campina. Jij bent de spil en zoekt naar een overeenkomst tussen grondeigenaren, rentmeesters en Friesland Campina. Er wordt een persleiding gerealiseerd en het is jouw taak om draagvlak te creëren in het stakeholdersveld. Je houdt ervan om mensen met elkaar te verbinden, daarom is deze taak jou op het lijf geschreven.

Er hangt een euforische sfeer op het kantoor omdat jullie een grote opdracht hebben binnengehaald. Successen moeten gevierd worden en omdat er veel bloed, zweet en tranen in het voortraject zitten besloot Jacoline om een verrassing toe te voegen aan de pauze. Niets minder dan gebak van Breimer. Wat wil je nog meer? Ohja, die volgende opdracht binnenhalen. Jullie streven naar succes voor iedere klant en gaan daarom weer snel aan de slag.

Je telefoon gaat. Je contactpersoon van het ingenieurs- en adviesbureau Antea belt. Als omgevingsmanager ben je veel aan het bellen. Zo loop je een groot gedeelte van de dag bellend door het kantoor. Je hoort je collega’s geregeld zeggen: ga je ook weer eens zitten? Ze hebben een vraag over de vergunningen van het project RWZI Westerkwartier. Omdat jij hier nauw bij betrokken bent weet je de vraag moeiteloos te beantwoorden.

Volgende week leid je een bewonersbijeenkomst. Omwonenden op de juiste manier informeren, dat is jouw taak en daar blink je in uit. Dit is dé reden waarom deze functie zo goed bij je past. Je bereidt het goed voor zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een Dag Uit Het Leven Van Een Omgevingsmanager

Aan het eind van de dag zet je samen met je collega’s de puntjes op de i van het EMVI-plan voor SCB Ramspol. Zo sluiten jullie gezamenlijk de dag af. Tevreden doe je je laptop dicht, zegt je collega’s gedag en gaat naar huis. Op naar de volgende productieve dag!Openstaande vacatures