Een dag uit het leven van een Lead Auditor

Je stapt het kantoor binnen en wordt vrolijk begroet door je collega’s. Je begint meteen bij te praten en checkt even in hoe het met ze gaat. Goed kunnen luisteren naar anderen en door durven vragen is wat jou zo goed maakt in je werk. Je voorziet jezelf en je collega van een lekkere kop koffie en start je laptop op. Vandaag werk je niet alleen als Lead Auditor, maar doe je ook je werk als adviseur voor bijvoorbeeld Rijkswaterstaat, een gemeente of een andere klant. Jouw werkzaamheden zijn zo flexibel als je zelf wilt.

Recente berichten

Vanmiddag heb je online een intake voor een procestoets ter behoeve van Systeemgerichte Contractbeheersing. Dit doe je samen met je collega Ewoud, die jou ondersteund als auditor. Tijdens deze intake stel je gerichte vragen om het doel, de basis en scope van deze toets helder te krijgen. Na deze intake start Ewoud de voorbereiding van de toets door toetsvragen op papier te zetten welke jij later controleert en aanscherpt waar nodig. Tijdens het uitvoeren van de toets draagt Ewoud zorg voor de verslaglegging en stelt aanvullende of verdiepende vragen. Bij het volgende project draaien jullie de rollen eens om. Volgende maand doet Ewoud mee aan een in-company training tot Lead Auditor en je helpt graag mee aan zijn ontwikkeling.

Je collega’s vragen of je mee gaat pingpongen of een stukje wandelen. Het is lekker weer en een wandeling met collega’s zorgt voor een mooi contactmoment, dus kies je om naar buiten te gaan. Binnenkort ga je aan de slag met een bedrijfsbrede interne audit, dit is een mooie kans om bij te kletsen. Gerben geeft je meteen nog een paar goede tips en aandachtspunten mee. Na het wandelen voel je hernieuwde energie en ga je aan de slag met het voorbereiden van de interne audit. Hier is lekker in je vel zitten belangrijk.

Een Dag Uit Het Leven Van Een Lead Auditor 2

Volgende week heb je een hertoets gepland staan. Samen met je collega Bodil ben je tijdens een eerder uitgevoerde procestoets tot de conclusie gekomen dat het afwijkingenmanagement binnen een project niet volgens de eisen van het kwaliteitsmanagementsysteem verliep. Afgelopen periode heeft het bedrijf verbetermaatregelen doorgevoerd en volgende week gaan jullie in opdracht van Rijkswaterstaat langs om een hertoets uit te voeren. Kennis delen en samen resultaat behalen zijn voor jou super belangrijk, je wordt er enthousiast van om een bijdrage te kunnen leveren aan het verbeteren van de kwaliteitsborging binnen projecten.

Aan het eind van de dag ruim je netjes je spullen op en gein je nog even met je collega Auke Grijpma voordat je met een glimlach op je gezicht naar huis gaat. Jullie werken met flexwerkplekken en je wilt graag dat je collega’s morgen op een fijne, geordende werkplek komen. Morgen werk je een dagje thuis.

Openstaande vacatures