SCB Prestatiecontract Hoofdvaarweg

Bij Missie3 voeren we toetsen uit bij de aannemer die door RWS is ingeschakeld voor het vaste en variabele onderhoud van de Hoofdvaarweg Lemmer Delfszijl – de belangrijkste beroepsvaarweg in Noord Nederland. In 2019 hebben we deze opdracht binnengehaald via een succesvolle aanbesteding in samenwerking met Nebest.

Onze bijdrage aan dit project is van onschatbare waarde, omdat we helpen om een immens groot areaal aan vaarwegen binnen Noord Nederland beschikbaar en bereikbaar te houden. Als specialisten in Systeemgerichte Contractbeheersing (SCB) zijn we bij uitstek geschikt voor deze opdracht en hebben we de afgelopen 10 jaar ons kennisniveau op dit gebied enorm verhoogd. Dit blijkt uit de periodieke tevredenheidsmetingen die wederzijds mooie cijfers opleveren.

We zijn er trots op dat we in Noord Nederland met RWS prettig en succesvol samenwerken in verschillende projecten, waaronder deze Hoofdvaarweg. De samenwerking verloopt met humor en plezier, wat ons nog meer motiveert om het beste resultaat te leveren. Bij Missie3 zetten we ons in voor hoogwaardige dienstverlening en we zijn er trots op dat we met onze expertise bijdragen aan de infrastructuur van Noord Nederland.

EEN RESULTAAT DAT ERTOE DOET

EXPERTS MET LEF

SAMEN GROEIEN DOOR TE DELEN

EEN RESULTAAT DAT ERTOE DOET

EXPERTS MET LEF

SAMEN GROEIEN DOOR TE DELEN

Onze werkzaamheden op een rij:

Group 4757

We stellen periodiek toetsplannen op, bereiden toetsen voor en voeren deze uit.

Group 4757

We passen de PDCA-cyclus toe om het project voortdurend te verbeteren en het onderhoudsniveau van de Hoofdvaarweg te handhaven en te verhogen.

Group 4757

We ondersteunen de afhandeling van VTW’s (wijzigingen) die tussen de Opdrachtgever en Aannemer worden afgesloten.

Overige projecten