Wij wensen jullie een succesvol en gelukkig 2023!

Het is 19 augustus 2022, een mooie zonnige dag en het 15-koppige team van MGciviel staat met knikkende knieën te wachten op de instructies van de (oud) Special Forces van Unbreakable Academy. “Voorligsteun nu!”, wordt er geschreeuwd. Zonder twijfel duikt ons team op de grond en ligt braaf in de voorligsteun te wachten op verdere instructies. “Jullie krijgen 15 minuten om een gewonde collega (lees: pop van 80kg), een dik touw en twee trekkersbanden van punt A over de hindernissen naar punt B te verplaatsen, oh ja, de tijd loopt al…”

Recente berichten

Wilden we deze, in onze ogen, onmogelijke missie volbrengen dan vereist dat goed leiderschap en een team dat opereert als een geoliede machine. Spoiler: eerste poging, niet gehaald. Dit resulteerde in een aantal uitputtende ‘penalties’ waar onderling nog lang over nagepraat wordt.

1661158746696 980x733

Na de afmatting kregen we slimme communicatieve- en leiderschapstrucs van de (oud) Special Forces. Ook ging de spreekwoordelijke knop in ons team om. Tweede poging, gehaald! Dit gaf een enorme kick. Als team maakten we het onmogelijke mogelijk. We gingen voor elkaar door het vuur en wisten de kracht van ieder teamlid te benutten. In situaties met minder druk helpen de geleerde lessen om ook daar ‘missies’ te behalen. En die ‘missies’ behalen we niet alleen met ons team, maar ook samen met onze opdrachtgevers. Daar zijn we u dankbaar voor.

Het jaar 2022 was een jaar met ‘ups-and-downs’. We lieten de coronacrisis achter ons, de stikstofcrisis kwam tot zijn hoogtepunt en de oorlog in Oekraïne werd steeds heviger. De Teams-meetings verruilden we voor gezellige koffiezetapparaat gesprekken. Het doel om een bijdrage te leveren aan het verminderen van de CO2-uitstoot werd nog groter. En de inkoopprijzen van materiaal stegen aanzienlijk. Al met al een lastig jaar voor onze tak van sport, maar door onze prettige samenwerking kunnen wij, terugblikken op een succesvol jaar.

Het nieuwe jaar zal in het teken staan van ons tienjarig jubileum. Tien mooie jaren die we samen met u beleefden. Van een kleine kantoorruimte in Leeuwarden gingen we naar een volwaardig bedrijfspand in Joure. We gingen van één naar 15 medewerkers en openden een tweede kantoor in Zwolle.

Samen met u werkten we aan de meest uiteenlopende projecten. Projecten waar wij en hopelijk u ook enorm trots op zijn. Ook in het nieuwe jaar streven we er naar om de kennisexpert te zijn op het gebied van een duurzame leefomgeving. We gaan voor een prettige samenwerking, waarbij we elkaar helpen ontwikkelen.

En tot slot…
Er gaat ook iets veranderen. Iets waar wij heel erg naar uitkijken. 2023 wordt een productief jaar waar we feest gaan vieren, groeien en letterlijk onze missie achterna gaan jagen. U maakte deze tien jaren mogelijk. Zonder u zou onze organisatie niet kunnen bestaan. Daarom willen we u enorm bedanken voor de fijne samenwerking! We hopen dat onze aangename relatie zich in het komende jaar zal voortzetten.