Onze missie is geslaagd!

Wanneer je zegt dat je niet meer kan zit je nog maar op 40%. Deze uitspraak blijkt meer dan slechts een statement. Onze collega’s hebben het aan den lijve ondervonden. Zij kozen groei boven comfort door mee te doen aan het meest grensverleggende traningsprogramma van Nederland. De 12Hour Evolution van Unbreakable.Academy. Het vergt lef om hieraan mee te doen maar dat hebben onze collega’s!

Recente berichten

Werken onder extreme omstandigheden is de core business van de (oud) Special Forces van Unbreakable Academy. De vaardigheden en inzichten die zij in het heetst van de strijd gesmeed hebben deelden zij met ons. Niet door middel van een presentatie of een hoorcollege, maar door ons 12 uren uit te dagen en onze grenzen te laten verkennen en verleggen. Het doel van de training: samen strijden, samen leren en samen de eindstreep halen.

“Het behalen van de training zorgde voor een onoverwinnelijk gevoel. Dit gaf een enorme boost aan onze weerbaarheid en aan ons zelfvertrouwen.” Door de training komen onze collega’s niet alleen sterker in het leven te staan maar ook op de werkvloer. Dit zijn de belangrijkste leerpunten die zij uit de training haalden:

Er zit meer in je dan je denkt (ook op de werkvloer);
helder en direct communiceren (begrijpt iedereen de opdracht? Doe een ‘check-vraag’);
hoe ga ik om met oncomfortabele situaties;
de kracht van je ademhaling;
stel kleine doelen om je grote doel te bereiken.
We willen Sander Aarts en alle andere instructeurs van Unbreakable Academy enorm bedanken voor deze geweldige en leerzame ervaring!

  • Er zit meer in je dan je denkt (ook op de werkvloer);
  • Helder en direct communiceren (begrijpt iedereen de opdracht? Doe een ‘check-vraag’);
  • Hoe ga ik om met oncomfortabele situaties;
  • De kracht van je ademhaling;
  • Stel kleine doelen om je grote doel te bereiken.

We willen Sander Aarts en alle andere instructeurs van Unbreakable Academy enorm bedanken voor deze geweldige en leerzame ervaring!

Bekijk de fotocompilatie hier!