MGciviel, jouw gecertificeerde kennispartner

MGciviel werkt al jaren aan de grootste uitdagingen binnen de openbare ruimte in Noord Nederland. Om continue op scherp te kunnen staan en de kennis te vergroten trainen we onze vaardigheden. Zo houden we ons eigen kwaliteitsmanagement op peil en zijn we de kennispartner voor onze klant. Hoe wij dit doen en wat dit voor onze klant betekent lees je in dit artikel.

Recente berichten

Kennis behouden en overbrengen

‘Wij zijn de vaste kennispartner tussen de techniek en het projectmanagement. Dat zien wij als onze rol, vertelt Gerben Sloothaak, eigenaar van MGciviel. We zijn dynamisch, jong en willen graag betrokken zijn bij onze opdrachtgevers. Om onze kennis te vergroten en op peil te houden, organiseren we regelmatig een interne Lead Auditor Training. Zowel onze eigen medewerkers als die van onze klanten kunnen hieraan mee doen. Het resultaat? Een interactieve training, waarbij onze auditvaardigheden worden aangescherpt en we elkaar helpen ontwikkelen.

Mgciviel, Jouw Gecertificeerde Kennispartner

Lead Auditor Training ISO 9001:2015

De Lead Auditor Training geeft praktische toepasbare kennis over de ISO 9001:2015 normen en de eisen die deze norm stelt aan het kwaliteitsmanagementsysteem. ‘Eerst leer je veel over de ISO 9001:2015 normen en eisen en later meer over het voorbereiden, plannen, uitvoeren en rapporteren van resultaten van een audit. Ligt collega Bodil Brinkman (adviseur projectbeheersing & risicomanagement) toe over haar training. ‘Je leert over houding en gedrag, maar ook hele praktische zaken als, hoe stel je de juiste kritische vragen? En hoe maak je aantekeningen tijdens een audit? De opbouw van de training is interactief, je krijgt eerst het onderdeel ‘Kennis’, daarna pas je de kennis gelijk toe door te oefenen en vervolgens reflecteer je op hoe dat ging.

Wat levert het op?

‘Voor Rijkswaterstaat doen wij veel audits bij hun opdrachtnemers. Door deze training heb ik nu meer achtergrondinformatie over het uitvoeren van de audits en hoe ik dit het beste kan voorbereiden en rapporteren. Het helpt MGciviel om de kwaliteit te waarborgen en te leveren aan onze opdrachtgevers. Daarnaast is het ook van belang voor de interne audits en ons eigen kwaliteitsmanagementsysteem.’

MGciviel is IRCA gecertificeert

De Lead Auditor Training is bedoeld voor mensen die leveranciersaudits of interne & externe audits uitvoeren, voor mensen die leidinggeven aan auditors en aan auditteams, voor iedereen die zijn of haar auditvaardigheden wil verbreden en uitdiepen én voor medewerkers en managers die een kwaliteitsmanagementsysteem (gaan) opstellen en/of onderhouden. Na het succesvol afronden van de examens ontvangen de deelnemers het officieel IRCA geregistreerd certificaat: “QMS Auditor / Lead Auditor Training Course” (based on ISO 9001:2015)”. Bij MGciviel hebben alle adviseurs projectmanagement en projectbeheersing de training succesvol afgerond en het certificaat behaald.

Ook aan Lead Auditor Training volgen? Houd onze social media kanalen in de gaten voor het actuele trainingsaanbod.