MGciviel 3e keer op rij uitgeroepen tot snelst groeiende bedrijf van Nederland!

MGciviel blinkt uit in kennis! Door kennis te delen groeien wij iedere dag en dat maakt dat MGciviel wederom uitgeroepen is tot een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland en behoort daarmee tot de FD Gazellen top 2020. Dat maakt ons ontzettend trots. Niet alleen op ons enthousiaste kennisorganisatie, maar ook op onze opdrachtgevers. Binnen onze organisatie creëren wij bewust ruimte om die kennis over te dragen. Onze jonge talenten kunnen zich hierdoor snel ontwikkelen zodat we altijd met vernieuwende ideeën en adviezen komen en dus snel groeien! Bedankt daarvoor! We kijken uit naar de komende jaren en zetten ook dan weer in op KENNIS & GROEI in de noordelijke provincies.

Recente berichten

FD Gazellen Awards

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De FD Gazellen 2021 zijn dit jaar alle Nederlandse bedrijven die tussen 2018 en 2020 met ten minste 20% in omzet zijn gegroeid, geen krimp boekten in 2020 en bovendien winstgevend dat laatste jaar afsloten. Tijdens de feestelijke uitreiking op 25 november in Theater Amsterdam wordt de lijst met FD Gazellen bekendgemaakt.

Daar worden ook de snelste groeiers extra in het zonnetje gezet. Alle FD Gazellen worden ingedeeld in twaalf categorieën, onderverdeeld in vier regio’s (noord, zuid, oost en west) en drie omzetgroottes (klein, middelgroot en groot). De top drie binnen deze categorieën ontvangen de bronzen, zilveren en gouden FD Gazellen Award. Ten slotte zijn er nog twee landelijke prijzen. Allereerst is dat de top-100 Award voor de allersnelste groeier van heel Nederland. Daarnaast wordt de Oryx-prijs uitgereikt aan de FD Gazelle met de meest bijzondere groeiprestatie. Voor deze laatste prijs is er een jury. Daarbij doet het FD opnieuw een beroep op Heleen Dura-van Oord (Peak Capital en Future Food Fund), Kees de Jong (NLGroeit) en Marcel Broersma (Peak Value).

Mgciviel 3e Keer Op Rij Uitgeroepen Tot Snelst Groeiende Bedrijf Van Nederland!

Daarnaast gelden de volgende bijkomende criteria:

  • de omzetgroei over de driejarige periode is ononderbroken;
  • in het eerste jaar bedraagt de omzet minimaal € 250.000;
  • ten minste op 1 januari 2018 economisch actief;
  • in het laatste jaar dient het nettoresultaat positief te zijn en in de voorgaande twee jaar maximaal één jaar verlieslatend;
  • bedrijven dienen financieel gezond te zijn;