Kennismaken met
Daphne Verboom

Daphne Verboom is sinds kort adviseur omgevingsmanagement bij Missie3. Na haar geweldige major in Australië, waar ze haar stage behaalde met een 9,9, was ze op zoek naar een nieuwe uitdaging. Vol enthousiasme en ambitie start ze aan een nieuw avontuur bij Missie3. Benieuwd naar Daphnes verhaal? Lees dan snel verder!

Recente berichten

Daphne heeft geturnd, doet aan de vechtsport jiu jitsu en met haar surfboard was geen enkele golf haar te hoog in de zeeën van Australië. Maar surfen was niet het enige wat ze deed in Australië. Integendeel. Ze onderzocht het welzijn van dieren in dierentuinen in Sydney en Dubbo. Dit deed ze door de dieren, data en de medewerkers te onderzoeken. Dit leidde tot een adviesrapport die de komende 10 jaar het welzijn van de dieren gaat bevorderen.

Daphne staat bekend om haar nauwkeurigheid en ze bekijkt zaken vanuit een iets andere invalshoek, met een andere achtergrond. Haar opleiding in Diermanagement heeft haar veel geleerd over milieu – een hot topic in de civiele techniek.

“Mijn kennis over milieu en de kennis van mijn collega’s zijn een goede combinatie om onze opdrachtgevers op de juiste manier te adviseren.”

Daphne is nog relatief nieuw op de arbeidsmarkt. Haar baan bij Missie3 is dan ook een extra grote uitdaging. Gelukkig gaat ze die niet uit de weg! De brede set aan vaardigheden maakt Daphne geschikt voor verschillende taken en projecten. Ze deed veel ervaring op met procesmanagement, waarbij ze verantwoordelijk was voor het identificeren van fouten en het oplossen ervan. Daarnaast heeft ze veel ervaring met bodemonderzoek – kennis die goed van pas komt in verschillende projecten.

Als we Daphne vragen waarom ze koos voor Missie3 en de functie omgevingsmanager, dan geeft ze aan dat ze veel waarde hecht aan stakeholdermanagement, het betrekken van anderen bij beslissingen en het beheersen van risico’s in projecten.

“Ik geniet van de afwisseling die dit met zich meebrengt en ben enthousiast over het schrijven van rapporten en het reviewen van documenten.”

Bij Missie3 is groei een van de belangrijkste kernwaarden. Dit past perfect bij Daphnes ambitie om haar kennis op het gebied van omgevingsmanagement te vergroten. “Ik waardeer de vrijheid die ik krijg om me te verdiepen in onderwerpen die me interesseren en die onze opdrachtgevers verder helpen. Ik ben ervan overtuigd dat deze mogelijkheden mijn ontwikkeling een enorme boost geven.”

Als we Daphne vragen naar haar eerste indruk van Missie3, dan is ‘zeer positief’ het eerste wat bij haar op komt. “Mijn verwachtingen van het bedrijf werden volledig bevestigd. Missie3 is een prachtige samenstelling van mensen met diverse ervaring in verschillende expertises. Dit aspect blijkt een groot voordeel te zijn bij het aanpakken van projecten.”

Daphne sluit haar verhaal af met een boodschap aan potentiële nieuwe medewerkers. “Wil jij bij Missie3 aan de slag? Dan is het belangrijk dat je een open mindset hebt. Er zijn namelijk talloze mogelijkheden om te groeien. Of je nu geïnteresseerd bent in een specifieke opleiding of wilt profiteren van de enorme hoeveelheid kennis binnen het bedrijf, er is genoeg te leren. De overvloed aan mogelijkheden biedt de vrijheid om te doen wat je leuk vindt. Door je te focussen op je passie behaal je de beste resultaten.”


Word jij mijn nieuwe collega? Bekijk onze vacatures door hier te klikken!